Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption kan nu spilles i 60fps på PS5

Takket være en helt ny opdatering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig genudgav Rockstar det originale Red Dead Redemption, men det er sket stort set fri for reelle opgraderinger. Faktisk var brugere direkte tvunget til at spille spillet i 30fps, eftersom Rockstar ikke rigtig havde foretaget nogle tekniske indgreb overhovedet.

Men via en ny opdatering er det nu muligt at spille spillet i 60fps på én platform, nemlig PS5. Opdateringen ved navn 1.03 er netop udkommet, og den byder generelt set på "general bug fixes, stability fixes, and improvements", men det er nu muligt at slå 60fps til på PlayStation 5 via hovedmenuen.

Spillet er teknisk set et PS4-spil, men denne grafiske indstilling er ikke tilgængelig via PS4. Det er kun igennem PS5's bagudkompatibilitet at 60fps er tilgængeligt.

Rockstar har ikke kommenteret på deres planer endnu.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Red Dead Redemption (PS4/Switch)Score

Red Dead Redemption (PS4/Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Marie Liljegren

John Marston rider igen. Men holder Read Dead Redemption stadig i dag, og får vi nok for penge i denne nye udgave af klassikeren til Nintendo Switch og PlayStation 4?

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.Indlæser mere indhold