Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption sender 14 millioner kopier til butikkerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på dagen kunne vi rapportere, at GTA-serien har solgt 220 millioner kopier, men det er ikke den eneste succesfulde Rockstar-serie. Take-Two Interactive har nemlig afsløret, at Red Dead Redemption også har nået en imponerende milepæl, som et af de mest succesfulde western-spil nogensinde.

Ifølge udviklerens finanstal, har spillet sendt 14 millioner kopier til butikkerne, og at spillets udvidelser også har været en "finansiel succes".

En efterfølger til Red Dead Redemption er endnu ikke blevet afsløret, men spekulationer om en kommende afsløring er begyndt at florere. Faktisk søger Rockstar San Diego lige nu 42 nye stillinger. Der... kan man bare se.

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Red Dead Redemption (PS4/Switch)Score

Red Dead Redemption (PS4/Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Marie Liljegren

John Marston rider igen. Men holder Read Dead Redemption stadig i dag, og får vi nok for penge i denne nye udgave af klassikeren til Nintendo Switch og PlayStation 4?

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.Indlæser mere indhold