Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Revolver

Red Dead Revolver tilgængeligt på Playstation 4 - igen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Tilbage i september måned optrådte Red Dead Revolver for første gang på den australske Playstation-butik til Playstation 4, men forsvandt kort igen. Nu er spillet kommet frem igen på butikken, og forhåbentligt forbliver spillet permanent tilgængeligt denne gang.

HQ

Red Dead Revolver er blevet forbedret til Playstation 4, der blandt andet involverer opskaleret 1080p-opløsning samt trofæer. Spillet er prissat til 22,29 dollars i Australien, hvilket er godt og vel 116 kroner.

Vi ved endnu ikke hvornår det kommer til den danske Playstation 4-butik, men den engelske Playstation-butik har nu også fået spillet op, så vi kan kun håbe på at det snart rammer Danmark.

Red Dead Revolver

Relaterede tekster

1
Red Dead RevolverScore

Red Dead Revolver

ANMELDELSE. Skrevet af Alan Vittarp Rasmussen

Det ville være synd at sige, at markedet er oversvømmet af westernspil. Kigger man på høsten i denne genre ender man ud med et noget magert resultat.

0
Red Dead Revolver genoplives

Red Dead Revolver genoplives

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Efter måneder i kisten, ser det nu ud til at Red Dead Revolver er blevet genoplivet af Rockstar. Firmaet har nemlig købt alle rettigheder til at arbejde videre med det ellers dødsdømte projekt.

0
Red Dead Revolver tilbage i sadlen?

Red Dead Revolver tilbage i sadlen?

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Forvirringen er ved at være total hos både spiljournalister og PR folk hos Capcom. Først skifter spillet hænder, så droppes det som en del af den annoncerede sparepakke som Capcom er nødt til at gennemføre og nu er det tilbage på releaselisterne. Øhhh?

0
Red Dead Revolver skudt ned

Red Dead Revolver skudt ned

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Vi skal ikke kunne sige om det er varmen, men nu melder Capcom altså ud, at de har valgt at droppe det western-inspirerede spil Red Dead Revolver, og dermed ryger endnu en udgivelse i svinget - denne gang for PS2 spillere.

0
Red Dead Revolver – de seneste screens

Red Dead Revolver – de seneste screens

NYHED. Skrevet af Jonte Leijonberg

Capcom er måske ikke de store fornyere, men Red Dead Revolver ser i det mindste ud til at foregå i et anderledes miljø end f.eks. Resident Evil eller Devil May Cry. Vi har de seneste screens indenfor.Indlæser mere indhold