Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Redfall

Redfall er allerede nu ikke så populært på PC

De ringe anmeldelser og generelt dårlige modtagelse har ikke hjulpet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Redfall er nu ankommet, og for dem der ikke har tilgået spillet via et Game Pass-abonnement, så kan man eksempelvis spille det på Steam. Det lader dog til at det ikke er synderligt populært på PC, og det er hverken på Steam eller via Game Pass.

Som PCGamesN kan fortælle, så fremgår det via SteamDB at spillet faldt meget hurtigt fra dets peak på omtrent 6500 spillere online samtidig til bare godt og vel 1000 spillere, mindre end mange andre betragteligt ældre spil på platformen, såsom Borderlands 2.

Men naturligvis er det på PC Game Pass, men også her er spillet på tredje side over de mest populære spil på platformen, som er fra 181 til 270, hvor det hægter sig efter spil som Hardspace: Shipbreaker, Totally Accurate Battle Simulator og Back 4 Blood.

Det kan alt sammen ændre sig, men foreløbig virker det ikke som om at spillet ræsonnerer med en bred skare af forbrugere.

Redfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold