Dansk
Gamereactor
nyheder
Redfall

Redfall har det seneste stykke tid dykkede ned i encifrede antal spillere på Steam

Den 60fps-opdatering er ankommet på et kritisk tidspunkt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bare tidligere her til morgen har vi kunne fortælle at efter mange måneders stilhed har Redfall langt om længe fået en opdatering, der blandt andet tilføjer muligheden for at spille i 60fps. Men det kan altså være at dette er alt, alt for sent for et spil, der længe har manglet en solid base af spillere til multiplayer.

En række medier har henover de sidste uger kigget på SteamDB, og kan konstatere at ret konsevent har Redfall's PC-udgave på Steam fundet sig selv med et encifret antal aktive spillere på platformen.

Som oftest er der mellem 45 og 65 aktive spillere på, og selvom at det kan være bedre på Windows-versionen, og på Xbox, så synes det at bekræfte at langt de fleste har bevæget sig videre fra Redfall, et spil der godt nok kan spilles alene, men som er designet til co-op.

Arkane har ikke kommenteret på de ringe tal, og har endnu ikke givet nogen indikation af at der er mere indhold på vej, udover at de vagt har slået fast at Redfall bliver deres "mest understøttede spil nogensinde".

Redfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold