Dansk
Gamereactor
nyheder
Redfall

Redfall stod faktisk til at få en offline mode kort inden Arkane Austin-lukningen

Når spillet tages offline, så forsvinder det for evigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nej, de fleste kan nok blive enige om at Redfall var en massiv skuffelse, men derfor er der fortsat fokus på præservering af spil, og at disse online-titler faktisk forsvinder for altid når serverne slukkes, ligegyldig om forbrugere har betalt penge for disse spil eller ej, præcis som vi for nylig så med The Crew.

Og det står også til at ske for Redfall, fordi i skrivende stund er det udelukkende online, og når det endda lukkes ned af Microsoft, som kunne være før snarere end senere, så er det helt og aldeles væk. Ikke nok med det, Arkane Austin var faktisk ved at fikse dette. IGN kan rapportere at studiet var i fuld gang med at udvikle en offline mode til spillet under det indtryk at dette snart ville blive lanceret.

De fik så at vide at studiet i stedet ville blive lukket ned, og dermed røg både al ekstra støtte til Redfall, men også ideerne til et nyt immersive sim-spil i stil med Dishonored og Prey.

"However, the offline mode failed to materialize. IGN understands Redfall's May update would have added the ability to play offline, which in turn would have helped with keeping the game alive in the future. Unfortunately for players, it will never see the light of day."

Redfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold