Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Don't Starve

Reign of Giants-udvidelsen er klar til Don't Starve

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Egentligt er det lidt svært at finde ud af hvornår Klei Entertainment mente at Don't Starve var færdig nok til ikke længere at kalde det en beta, for eventyret opdateres stadig regelmæssigt med nye ændringer og indhold.

Ikke desto mindre er udvikleren nu klar med den første udvidelse til eventyret, som dog naturligvis også lige er kommet en tur gennem Steams Early Access-system, sådan at udvikleren altså stadig har rigeligt med tid til at finpudse alle dens detaljer.

Navnet på udvidelsen er Reign of Giants og der loves masser af nyt indhold i form af nye objekter, sæsoner, monstre, karakterer og områder - kort sagt mere af det hele. Prisen lyder på beskedne 3,99€ (senere 4,99€) men så må man også forvente at der stadig findes småfejl og balanceproblemer hist og her.

Don't Starve

Relaterede tekster

8
Don't StarveScore

Don't Starve

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Phillip er sultet ihjel, blevet spist af edderkopper, startet skovbrænde og blevet sindssyg i ødemarken. Men trods dysterheden er Don't Starve et herligt, herligt spil.Indlæser mere indhold