Dansk
Gamereactor
nyheder
Anthem

Relanceringen af Anthem er officielt blevet lukket ned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det viste sig vist at Bloombergs Jason Schreier havde helt og aldeles ret. Tidligere skrev han en detaljeret rapport om arbejdsforholdene hos Bioware, og at EA-ledelsen skulle gøre status i sidste uge, og endeligt bestemme Anthems skæbne.

Og det har vist sig, at Bioware ikke har kunne overbevise EA om at det var det hele værd, for selve relanceringen af projektet, der blev døbt "NEXT", er blevet lukket ned.

Via et blogindlæg fortæller relanceringens instruktør, Christian Dailey, at de ikke længere vil arbejde på denne version af spillet, dog vil de fortsætte med at støtte op om spillet som det er lige nu.

"2020 was a year unlike any other however and while we continue to make progress against all our game projects at BioWare, working from home during the pandemic has had an impact on our productivity and not everything we had planned as a studio before COVID-19 can be accomplished without putting undue stress on our teams."

Det lader ikke til at der er meget vej frem for Anthem overhovedet nu. Er du overrasket?

Anthem

Relaterede tekster

AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Anthem udkommer i morgen, men Laursen har allerede brugt en uge i Bastion. Læs hans tanker om spillet her.Indlæser mere indhold