Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Remnant II

Remnant II's mest frygtede fjende i "permadeath runs" er en kant

Utallige spillere er styrtet i døden ét specifikt sted.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hardcore modes bliver mere og mere populære i spil disse dage. Intet sender en kuldegysning ned ad ryggen på spillere som tanken om at miste timer og atter timers arbejde, fordi ens karakter møder en uheldig skæbne.

I Remnant IIs hardcore mode kan man møde sådan en uheldig skæbne på mange måder, men angiveligt er det en specifik kant, der har flest liv på samvittigheden. Den findes nede ad en valgfri sidevej i The Labyrinth, hvor man skal udføre et akavet hop, der ofte ender med, at spillere falder i døden.

Som Reddit-bruger MediocrePollution878 påpeger, kan det føles utroligt antiklimatisk at afslutte sit hardcore run på denne måde, men det stopper ikke spillere fra at tage den berygtede valgfrie sidevej. Forhåbentlig kan dette akavede hop blive justeret af udviklerne, inden flere spillere styrter i afgrunden og mister deres hårde arbejde på grund af en klodset bevægelsesmanøvre.

Remnant II

Relaterede tekster

Remnant IIScore

Remnant II

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Gunfire Games er tilbage med opfølgeren til det glimrende Remnant: From the Ashes.Indlæser mere indhold