Dansk
Gamereactor
nyheder
Replaced
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Replaced er en filmisk platformer med smuk Cyberpunk-æstetik der udkommer næste år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de mange overraskelser til Xbox & Bethesda E3 Showcase var indiespillet Replaced. Spillet beskrives af udvikleren Sad Cast Studios som "a modernised cinematic platformer," og det foregår i en alternativ version af 1980'erne, hvor mislykkede atomprøvesprængninger har forvandlet USA til en Blade Runner-lignende verden.

Her er udviklerens beskrivelse:

"Replaced is inspired by cyberpunk stylized films like Blade Runner 2049, Alien, and Upgrade. The pixel art style compliments the '80s aesthetic while the free-flow action inspired combat creates an exciting and immersive gaming experience with some unexpected twists in the storyline that will definitely keep players hooked."

Vi er i øjeblikket ved at drukne i Cyberpunk-spil og retro-inspiereret pixel-art er bestemt ingen nyskabelse længere. Men når Replaced alligevel falder i øjnene, er det simpelthen fordi, det visuelt virker enormt imponerende.

Udvikleren har tilsyneladende kombineret pixel-art med parallax scrolling, en let 3D-effekt og atmosfærisk belysning. Vurderet på traileren (som du kan se herunder) har vi et visuelt festfyrværkeri i vente.

Replaced kommer til Xbox Game Pass på lanceringsdagen engang i 2022, og foreløbigt er der ikke annonceret andre platforme end Xbox One, Xbox Series X og PC.

HQ
Replaced
ReplacedReplaced

Relaterede teksterIndlæser mere indhold