Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Resident Evil 2, 3 og 7 får PS5- og Xbox Series-opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Både Resident Evil 2, Resident Evil 3 og Resident Evil 7: Biohazard har fået storslået kritik fra både fans og medier igennem de sidste par år, og er alle tre gigantiske salgssucceser for Capcom. Men naturligvis bør de også blive vedligeholdt på en sådan måde, at de drager fordel af de ekstra hestekræfter i de nyeste platforme, og det sker altså inden alt for længe.

Via Twitter har Capcom officielt afsløret, at alle tre spil vil modtage en gratis opgradering i løbet af året, der gør at de bliver særligt optimerede til PS5 og Xbox Series:

"Resident Evil 2, 3, and 7 are coming to PlayStation 5 and Xbox Series X|S with visual enhancements later this year! ?

Those who currently own these games on PlayStation 4 and Xbox One will be eligible for a digital upgrade at no additional cost."

"Later this year" er dog en kende vagt, så vi håber at der ikke går alt for længe.

Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold