Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Resident Evil 2 har solgt 7.2 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man kan vist ikke sige andet end at Capcom har haft vind i sejlene det sidste stykke tid, og selvom den positive energi startede med Resident Evil 7: Biohazard og særligt Monster Hunter: World, så må Resident Evil 2 også tage noget af æren.

I slutningen af 2019 formåede spillet, på omtrent 10 måneder, at sælge 5.8 millioner eksemplarer, men siden da er der blevet solgt yderligere mange eksemplarer. Således kan Capcom nu afsløre via deres liste over opdaterede salgstal, at Resident Evil 2 nu har solgt 7.2 millioner eksemplarer.

Tallet gælder til og med d. 30 juni, så det er nok højere endnu, men de 7.2 gør spillet til Capcoms sjette største lancering nogensinde, hvoraf tre af dem er Resident Evil 5, Resident Evil 6 og det førnævnte Resident Evil 7: Biohazard.

Vi ved stort set med sikkerhed, at der er flere remakes under udvikling.

Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold