Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Resident Evil 2 har solgt over fem millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig løftede Capcom endelig sløret for Resident Evil 3, og vi har vist allesammen godt vidst at de arbejdede på sådan et projekt, for Resident Evil 2 blev tidligere på året en gigantisk succes lynhurtigt. Faktisk har spillet formået at sælge mere end det spil det er baseret på.

Det har Capcom afsløret i en ny pressemeddelelse for Resident Evil 3, hvor de nu afslører Resident Evil 2 har, siden lanceringen i januar, solgt hele fem millioner eksemplarer.

Det originale spil står på 4.6 millioner solgte eksemplarer, så der er vist al god grund for Capcom at fortsætte med at bringe klassiske spil tilbage, dog via ambitiøse remakes.

Hvad synes du om Resident Evil 2?

Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold