Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Resident Evil 2 rammer 11.2 millioner solgte eksemplarer

Resident Evil Village følger efter med 7.4 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De nylige remakes samt Resident Evil 7: Biohazard og Resident Evil Village har placeret serien et rigtig, rigtig godt sted, og det fremgår hvert eneste kvartal når Capcom sætter nye rekorder for de diverse kapitler.

Via deres seneste kvartalsrapport fremgår det eksempelvis, at Resident Evil 2 har formået at sælge 11.2 millioner eksemplarer, og at det seneste Resident Evil Village nu sidder på 7.4 millioner solgte eksemplarer.

Resident Evil 3 sidder på 6.4 millioner solgte eksemplarer, og Resident Evil 7: Biohazard har formået hele 11.7 millioner eksemplarer, som betyder at spillet har sat yderligere 700.000 eksemplarer til i løbet af relativt kort tid.

Resident Evil 4 lanceres d. 24 marts.

HQ
Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold