Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Resident Evil 2 Remake har solgt ti millioner eksemplarer

Det er mere end dobbelt så meget som originalen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Oven på succesen med Resident Evil 7: Biohazard i første person, virkede det som lidt af et tilbageskridt for Capcom, da de udgav Resident Evil 2 Remake i starten af 2019. Det viste sig dog hurtigt, at den nye udgave af PS1-klassikeren var alt andet end et hurtigt "cash grab," og nu har spillet rundet en flot milepæl.

På Twitter meddeler Capcom, at spillet nu har rundet 10 millioner solgte eksemplarer. Det er lidt over dobbelt så meget som originalen, der i sin tid udkom til PC, PlayStation, Nintendo 64 og Sega Dreamcast. Som en sjov detalje markerer Capcom den flotte milepæl med en sejrsskærm fra spillet.

Resident Evil 3 fik også en remake tilbage i 2020. Dette spil fik ikke helt så gode anmeldelser som det foregående, men har dog alligevel formået at runde 5 millioner solgte eksemplarer.

Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold