Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 4 (2004)

Resident Evil 4-instruktør har ikke noget problem med det rygtede remake

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man kunne som udgangspunkt godt tænke sig, at de instruktører, grafikere og programmører der har arbejdet på de originale Resident Evil-spil, er glade for at folk nu nyder dem i fulde drag igen igennem de store, succesfulde remakes der er udkommet de sidste par år, men nogle skabere har det også med at blive ret sure når sådanne remakes afsløres. Det sker enten fordi de ikke er blevet spurgt om at medvirke, eller fordi de ønsker at deres værk skal have lov til at stå alene.

Eksempelvis blev en af de originale skabere bag Mafia ret sur for nylig, da Mafia: Definitive Edition blev afsløret. Sådan har instruktøren bag Resident Evil 4, Shinji Mikami, det desværre ikke. Der svirrer rygter om et remake af det spil, og det har han det fint med.

I et interview med IGN siger han følgende:

"As long as it turns out good I have no issues with it."

Sådan tror jeg vi alle har det. Først og fremmest lader det dog til at Capcom lader til endelig at løfte sløret for Resident Evil 8.

Resident Evil 4 (2004)

Relaterede tekster

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Nej, lidt op... arghhh! Kom nu, drej dig. Tanggaard har spillet Resident Evil 4, denne gang med et frustrerende handicap...

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Leon vender tilbage for at redde præsidentens datter i Pc-konverteringen af Resident Evil 4. Men har Capcom lavet et markværk eller?Indlæser mere indhold