Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil: Revelations

Resident Evil: Revelations 1 og 2 kommer til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Capcom annoncerede at Resident Evil: Revelations ville komme til Playsation 4 og Xbox One, fik vi kun fortalt, at de ville udkomme til efteråret.

Den amerikanske version var tiltænkt at udkomme d. 31. august, men blev skubbet frem (en sjældent fornøjelse i spilindustrien) til d. 29. august. Det er på selvsamme dato, at spillet udkommer i Europa, så vi skal ikke vente meget længere.

Capcom kommer dog med gode nyheder for de af jer, der gerne vil spille på farten. Både Resident Evil: Revelations og Resident Evil: Revelations 2 udkommer til Nintendo Switch senere i år. Vi hører ikke noget om udgivelsesdato, eller hvorvidt spillene vil gøre brug af Switch'ens unikke muligheder, men vi kommer til at høre mere snart.

HQ
Resident Evil: Revelations

Relaterede tekster

Resident Evil: Revelations HDScore

Resident Evil: Revelations HD

ANMELDELSE. Skrevet af Mathias Holmberg

Jill Valentine tager endnu en gang på Middelhavskrydstogt i denne HD-konvertering af tidligere håndholdt monsterslagtning. Vi sætter karakter på Resident Evil: Revelations - Unveiled Edition

Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Et skib, to anmeldelser, tre dimensioner og en hulens masse stavrende monstre. Lee og Christian anmelder Resident Evil: Revelations.Indlæser mere indhold