Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Village

Resident Evil Village kommer til iOS i næste måned

Snart kan du opleve Ethan Winters' kamp om overlevelse på din iPhone eller iPad.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da de nye iPhone 15-modeller blev afsløret tidligere på måneden, annoncerede Apple samtidigt, at diverse relativt nye PC- og konsolspil snart kommer til iOS-systemer, herunder Death Stranding og et par Resident Evil-spil. Nu ved vi, hvornår iPhone- og iPad-brugere kan spille Resident Evil Village.

Det fremgår nemlig på Capcoms hjemmeside, at Resident Evil Village rammer iPhones og iPads den 30. oktober. Der er dog ret strenge krav til spillet, og du skal have dig en iPhone 15 Pro/Pro Max eller en tredjegenerations iPad Pro eller nyere, der alle sammen kører på iOS 17.0 eller en nyere version, for at spille spillet.

Med andre ord skal du altså eje et af de nyeste Apple-produkter for at kunne spille Ethan Winters' seneste spil håndholdt.

Resident Evil Village

Relaterede teksterIndlæser mere indhold