Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Zero HD Remaster

Resident Evil Zero får HD Remaster-behandlingen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom har afsløret, at de arbejder på et remaster af Resident Evil Zero til PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 og PC. Ifølge den japanske hjemmeside Dengeki Online, vil Resident Evil Zero HD remastered ramme butikkerne tidligt i 2016.

Resident Evil Zero blev originalt udgivet på Nintendo Gamecube i 2002. Med undtagelse af Wii, er det endnu ikke tilgængeligt på andre konsoller. Spillet er både en prequel, og en alternativ historie til det originale Resident Evil. Det følger S.T.A.R.S Bravo Team-lægen Rebecca Chambers, som skal danne hold med straffefangen Billy Coen i midten af T-virus udslippet.

Resident Evil Zero HD Remaster
Resident Evil Zero HD RemasterResident Evil Zero HD Remaster

Relaterede tekster

0
Wesker Mode til Resident Evil Zero HD Remaster

Wesker Mode til Resident Evil Zero HD Remaster

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

Capcom har annonceret at HD Remaster udgaven af Resident Evil Zero vil indeholde det såkaldte Wesker Mode. Her kan du opleve historien der leder til Spencer Mansion fra...Indlæser mere indhold