Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 2

Resident Evil-serien rammer 91 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Resident Evil-serien har været igennem fantastiske højdepunkter, og også frustrerende lavpunkter, men én ting har været sikkert hele tiden, og det er at den forbliver fast inventar i spilbranchen på tværs af alle disse år, og de seneste salgstal lader til at hentyde, at den fortsat har et globalt og entusiastisk publikum.

Efter Resident Evil 7: Biohazard for nogle år siden, og særligt Resident Evil 2 tidligere på året, så har Capcom nu afsløret via deres såkaldte Integrated Annual Report, at serien har ramt 91 millioner eksemplarer. Og det gælder kun frem til d. 31 marts 2019.

Det er en stigning på en million solgte eksemplarer. Resident Evil 5 forbliver det bedst sælgende kapitel med over 11 millioner eksemplarer.

"Since it was first released in 1996, the series has sold more than 91 million units total (as of March 31, 2019), becoming one of our best-known brands. Today, more than 20 years after its first appearance, it has the enthusiastic support of fans around the world. "

Resident Evil 2

Relaterede tekster

Resident Evil 2Score

Resident Evil 2

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Capcom redefinerer hvad vi kan forvente os af en genudgivelse med et af de mest effektive gyserspil i denne konsolgeneration.Indlæser mere indhold