Dansk
Gamereactor
nyheder
Resistance 3

Resistance 3 beta-gaver

Insomniac belønner beta-deltagere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Resistance 3 er på vej til butikkerne, og i et forsøg på at gøre Online oplevelsen så god som mulig, har Insomniac Games kørt en Beta af spillet. Insomniac Games har annonceret, at spillere som har deltaget i betaen vil blive belønnet for deres arbejde. Det eneste de kræver er, at man går online i betaen mellem den 30. august og den 4. september.

Der er faktisk to gaver til beta-deltagerne. Første gave er en eksklusiv multiplayer udklædning, som de kalder "R2 SRPA Nathan Hale". Den sidste gave, er en eksklusiv "taunt" til din spiller. Denne taunt giver spilleren mulighed for at håne modstanderne, ved at give dem den berømte langefinger.

Samtidig har Insomniac annonceret, at de vil tilføje en spiltype, som de kalder "Classic Hardcore". En spiltype, som foregår uden berserks og evner, en slags gammeldags Resistance 1-spiltype.

Betaen bliver (i skrivende stund) desuden tilgængelig for alle folk senere i dag, da alle PlayStation 3-ejere, kan downloade betaen fra PSN butikken, når denne er opdateret.

Resistance 3

Relaterede tekster

Resistance 3Score

Resistance 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det lakker mod enden for menneskeheden. Chimeraernes sejr virker uundgåelig, og op mod 90 procent af jordens befolkning er enten død eller muteret.Indlæser mere indhold