Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Resistance

Resistance blev tilføjet til Resident Evil 3 fordi spillet kun har én kampagne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Én af grundene til at Resident Evil 2 er sådan en klassiker var spillets to sammenbundne men alligvel distinkte singleplayer-kampagner, hvor man naturligvis valgte at spille som Leon Kennedy eller Claire Redfield. I Resident Evil 3: Nemesis, er der som bekendt kun én kampagne, og i det kommende remake, Resident Evil 3, har Capcom så tilføjet en multiplayer-oplevelse ved navn Resident Evil Resistance, og det er netop for at gøre op for manglen på en anden kampagne.

I et interview med 4Gamer fortæller producer Masachika Kawata, at de godt vidste fra starten af at spillet, på egen hånd, ville blive kortere end Resident Evil 2, og at de derfor begyndte at udvikle Resident Evil Resistance.

Dog skal det siges, at Resident Evil 2's to kampagner stort set er identiske, hvor der er en række afvigende områder. Det lader dog ikke umiddelbart til at Resident Evil 3 kommer til at mangle indhold.

Ønsker du at se mere fra Resident Evil Resistance, så har vi faktisk optaget noget for nylig.

HQ
HQ
Resident Evil Resistance

Relaterede tekster

Resident Evil ResistanceScore

Resident Evil Resistance

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Hanquist

Capcom har inkluderet et separat multiplayer-spil i Resident Evil 3. Men skulle de måske bare have holdt sig til et enkelt spil?Indlæser mere indhold