Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Respawn hyrer til action-eventyr i tredjeperson

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allerede, at Respawn arbejder hårdt på en efterfølger til Titanfall, et spil som er højt elsket på Gamereactor-redaktionen. Men det lader nu til, at de også har et andet projekt i støbeskeen. Ifølge et opslag for en ledig stilling.

Udover at fremvise "a new game in the Titanfall universe", leder de også efter medarbejdere til at udvikle "a new 3rd person action/adventure IP". Vi aner ikke hvornår dette projekt vil blive afsløret, men det lyder nu ganske interessant.

Titanfall

Tak VG247.

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold