Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Respawn lukker helt for salget af Titanfall

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn bliver ved med at insistere at "Titanfall er en del af deres DNA", men de har endnu ikke fremvist noget der faktisk beviser det. Jo, Titanfall 2's servere fortsætter med at være aktive, men de lukker nu faktisk helt for salget af det originale Titanfall.

I en besked på Twitter slår de fast, at dette ikke er dødsstødet for serien, men samtidig er det lidt uklart hvorfor de lukker for salget, og ikke for serverne, eftersom eksisterende ejere kan blive ved med at spille.

"We've made the decision to discontinue new sales of the original Titanfall game starting today and we'll be removing the game from subscription services on March 1, 2022. We will, however, be keeping servers live for the dedicated fanbase still playing and those who own the game and are looking to drop into a match."

Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold