Dansk
Gamereactor
nyheder
Returnal

Returnal kommer som tegneserie

Housemarque teasede for nogle dage siden noget Returnal-relateret - hvis du havde håbet på DLC eller en efterfølger, bliver du nok skuffet. Men tjek lige den her lækre animerede udgave først.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For at markere 3 året for udgivelsen af Returnal til PlayStation 5, har finske Housemarque annonceret, at spillet kommer som tegneserie i samarbejde med udgiveren Dark Horse.

Tegneserien hedder Returnal: Fallen Asteria og kommer i tre bind - og en Returnal artbook er også annonceret sammen med en animeret udgave af det første bind af tegneserien. Det er lidt uklart, om den animerede udgave som du kan se nedenfor, er hele det første bind, eller blot en teaser. Men lækkert ser det i hvert fald ud.

Det vides ikke hvornår art book'en udkommer, men tegneserien kommer i en paperback-udgave den 22. oktober i boghandlen og er i specialbutikkerne fra 23. oktober og den kan forudbestilles nu hos blandt andet Amazon.

Returnal

Relaterede tekster

5
Vi anmelder Returnal på PCScore

Vi anmelder Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Returnal er vendt frygteligt tilbage! Laursen har kæmpet sig vej gennem mørklagte ruiner og mangearmede uhyrer for at levere en hurtig anmeldelse af spillets PC-udgave.

0
Returnal kommer som tegneserie

Returnal kommer som tegneserie

NYHED. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Housemarque teasede for nogle dage siden noget Returnal-relateret - hvis du havde håbet på DLC eller en efterfølger, bliver du nok skuffet. Men tjek lige den her lækre animerede udgave først.Indlæser mere indhold