Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Revolut udnævnt til præsentationspartner for BLAST Premier Spring Final

Arrangementet afholdes i Storbritannien til sommer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Konkurrencedygtig Counter-Strike bringer ikke ofte sine største og mest spændende begivenheder til Storbritannien, men som vi har set med mange nylige esportsbegivenheder, der kommer til britiske kyster, ændrer dette sig i år. BLAST Premier Spring Final vil blive afholdt i Storbritannien om sommeren, og da begivenheden kommer meget hurtigt, har turneringsarrangøren annonceret sin præsentationspartner for begivenheden.

Revolut, en online bankplatform og global finansiel teknologivirksomhed, er blevet udnævnt som præsentationspartner for arrangementet. Det bemærkes af BLAST, at denne aftale vil se en Revolut-branding vises på tværs af begivenheden og på den digitale udsendelse for den, og at der også vil være dedikerede Revolut-udsendelsessegmenter og aktiveringer på stedet plus forskellige gaver og møde og hilse muligheder.

Den nøjagtige værdi af aftalen er endnu ikke kommunikeret, men vi ved, at Spring Final vil blive afholdt i London fra den 12. juni og vil se otte hold kæmpe om en del af en præmiepulje på $ 425.000 og en direkte invitation til BLAST Premier World Final i slutningen af året.

Counter-Strike 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold