Dansk
Gamereactor
previews
Riders Republic

Riders Republic - De første indtryk

Baseret på Ubisofts præsentation kommer vi med vores første indtryk af ekstremsportstitlen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Riders Republic var en af mange Ubisoft titler, der skulle have været udkommet enten sidste år eller i starten af 2021, men endte med at blive udskudt. Nu ved vi dog, at spillet er lige på trapperne, da det udkommer d. 2. september til Google Stadia, PC, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X.

Udover lanceringsdagen fik vi dog også et kig på spillets mekanikker og nogle af dets spildele. Vi så blandt andet Trick Battle, der minder os lidt om Splatoon. Her skal to hold forsøge at samle fleste mulige point i en lille arena fyldt med ramper og grind rails. Hver gang du laver et succesfuldt trick, forvandles forhindringen til dit holds farve, og dem der kaprer flest ramper, ender med at vinde konkurrencen.

Riders Republic indeholder flere former for ekstremsport. Der er for eksempel snowboarding og skisport, og hver sportsgren virker til at have sin helt egen dynamik. I snowboard- og ski-konkurrencerne drøner du ned af et bjerg, mens at wingsuit-begivenhederne lader dig svæve gennem checkpoints i luften. Spillets 50-spillers Mass Races blander endda disse meget forskellige aktiviteter, og det virker herligt kaotisk. I traileren så vi spillere på ski, i wingsuit og på cykler, der alle kæmpede om at nå mållinjen først.

Dette er en annonce:
Riders Republic
Ubisoft

Exploration er en spildel, der giver frihed til at køre frit uden for de forskellige konkurrencer. Du kan udforske mange forskellige miljøer fra tørre ørkener til snedækkede bjergtoppe, og her møder du også andre spillere på udflugt. Spillet inkluderer en række amerikanske nationalparker som Bryce Canyon, Yosemite Valley og Mammoth Mountain. Cykler, ski og snowboard - du kan anvende alle transportmidler, så længe omgivelserne tillader det, og når du udforsker, kan du skifte øjeblikkeligt imellem dem.

Riders Republic ser uden tvivl morsomt ud, men jeg er lidt bekymret omkring dets mikrotransaktioner. Spillet indeholder helikopter-billetter, du kan købe for at få adgang til fast travel. Det virker ikke rimeligt, at en sådan funktion skal koste penge i et spil til fuld pris, og jeg er spændt på, hvad spillerne vil sige til det. Det virker også til, at der er et utal af kosmetiske genstande, og da mange af de skøreste - såsom dinoursaur- og pandakostumer - er med i traileren, går vi også ud fra, at de vil koste penge eller være meget svære at låse op for.

Da Riders Republic nu kun er tre måneder fra lanceringen, går vi ud fra, at der snart afsløres flere detaljer om spillet. Vi er store fans af den spændende blanding mellem afslappet udforskning og hæsblæsende konkurrencer, og det virker til at være et oplagt spil at hygge sig med sammen med et par gode kammerater. Men mikrotransaktionerne bekymrer lidt, så vi skal først se, hvor meget vi rent faktisk får for vores penge, inden vi tør glæde os alt for meget.

Dette er en annonce:
Riders RepublicRiders RepublicRiders Republic
Ubisoft
Ubisoft

Relaterede tekster

6
Riders RepublicScore

Riders Republic

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Riders Republic byder på masser af adrenalinsus, men kan det også underholde på den lange bane?Indlæser mere indhold