Dansk
Gamereactor
nyheder
Riders Republic

Riders Republic får in-game event der sætter fokus på klimaudfordringer

Spillerne skal bremse skovbrænde ved at rydde skovbunden og pakke træer ind i sølvpapir.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Klimaudfordringerne må siges at være ganske reelle, og som med alt andet i en kommerciel verden præsenterer de både en trussel mod virksomhedernes profit samt en mulighed for at genere mere af det samme.

Hvorvidt Ubisofts seneste initiativ handler om reelt at gøre en forskel for miljø og klima eller blot at brande sig på det samme, skal være usagt, og måske forsøger de i virkeligheden blot at slå to fluer med et smæk.

Om alt er, så har den franske udvikler annonceret, at stuntspillet Riders Republic i den nærmeste fremtid for en in-game event, der skal sætte fokus på klimaforandringer og mere specifikt skovbrande. Det skriver mediet Axios.

I begivenheden er det op til spillerne at gøre noget ved skovbrande, der pludseligt opstår i spillets store åbne verden. Når branden opstår, farves himlen rød og fyldes med sod, mens at de værst ramte områder bliver helt utilgængelige.

Herefter er det op til spillerne at hindre brandens spredning ved først at identificere de mest sårbare områder i vegetationen og herefter tage de nødvendige foranstaltninger - "for example 'clean' the forest path/the scrub/cut-offs or protect the trees with aluminum foil on trunks," lyder Ubisofts beskrivelse af aktiviterne.

Begivenheden er en del af Playing for the Planet, som er et fælles initiativ skabt af flere spilproducenter for at sætte fokus på klima- og miljøudfordringer.

Hvordan skovbrandende i Riders Republic opstår, vides ikke, men man kan da spekulere over, om spillets motordrevne jet wings ikke udgør både en miljø- og brandfare.

Riders Republic

Relaterede tekster

6
Riders RepublicScore

Riders Republic

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Riders Republic byder på masser af adrenalinsus, men kan det også underholde på den lange bane?Indlæser mere indhold