Dansk
Gamereactor
lifestyle

Rimac løfter sløret for 2,3 millioner euro 1.800 hk specialudgave Nevera for at markere 15-års jubilæum

Bilen får sin debut på Goodwood i denne uge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rimac har været i drift i 15 år, og for at markere den imponerende milepæl har hyperbilproducenten afsløret en specialudgave Nevera model, der betragtes som 15th Anniversary Edition.

Bare fordi denne bil er en specialudgave og en begrænset en af slagsen, betyder det ikke, at Rimac ikke har pakket den fuld af ydeevne. Bilen vil blive drevet af forreste og bageste drivlinjer, der hver især er sammensat af to individuelle motorer. Bagenden har en 1MW dobbelt inverter, der leverer 900Nm og 450kW effekt pr. Motor, hvor de forreste motorer i stedet er en skræddersyet drivlinje, der hævder at "levere optimal effekt og kontrol."

Prisen for dette monster af en bil vil være € 2.350.000, og denne pris inkluderer alle muligheder og noget skræddersyet bagage, der også matcher bilens interiør. Vi får se den første af de ni eksklusive enheder, der får sin debut på 2024 Goodwood Festival of Speed, hvor den vil forsøge at slå Nevera Time Attack s rekord på hillclimb på 49,32 sekunder, der blev sat under sidste års festival.

Rimac løfter sløret for 2,3 millioner euro 1.800 hk specialudgave Nevera for at markere 15-års jubilæum
Rimac
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold