Dansk
Gamereactor
nyheder
Rime

Rime er stadig under udvikling, nyt spil på Gamescom

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig afslørede Sony at de trak sig ud af samarbejdet med udvikleren Tequila Works, og at de ikke længere vil udgive det kommende Rime, såvel som at understøtte projektet økonomisk.

Derfor troede mange at projektet måtte blive aflyst, men det lader altså ikke til at være tilfældet. Via en pressemeddelelse sendt til GameSpot forklarer Tequila Works' PR Manager Jose Herraez at spillet stadig er under udvikling, og at holdet er vokset med 40%.

GameSpot skriver desuden at Tequila Works vil vise Rime frem på Gamescom. Men det har de misforstået, har en repræsentant for studiet bekræftet over for Gamereactor. Tequila Works viser ikke Rime frem ved den tyske spilmesse i næste måned - til gengæld har de et helt nyt projekt med, der ikke er annonceret endnu.

Rime

Relaterede tekster

5
RimeScore

Rime

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Rime slår ikke igennem med et brag, men igennem, det kommer det.

1
Fumito Ueda roser Rime

Fumito Ueda roser Rime

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Rime vandt stort ved dette års Spanish Games Industry Awards, ved at indsamle syv priser ved uddelingen der fandt sted i Barcelona. Det havde ellers problemer under...

5
Rime's DRM er allerede blevet brudt

Rime's DRM er allerede blevet brudt

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Rime's DRM-beskyttelse har skabt store problemer for en række spillere. Blandt andet har flere rapporteret meget dårlig ydeevne af spillet, netop på grund af spillets...Indlæser mere indhold