Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rime

Rime får endelig udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste allerede at Rime, der ærlig talt har været meget længe undervejs, ville udkomme i løbet af maj, men nu ved vi præcis hvilken dag vi skal markere i vores kalendere.

Tequila Works har nemlig afsløret via en pressemeddelelse, at spillet udkommer på PC, PS4 og Xbox One d. 26 maj. Switch-versionen kommer på et senere tidspunkt.

Derudover er der værd at pointere, at det almindelige spil koster $29.99, hvorimod Switch-versionen kommer til at koste $39.99.

Rime

Relaterede tekster

5
RimeScore

Rime

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Rime slår ikke igennem med et brag, men igennem, det kommer det.

1
Fumito Ueda roser Rime

Fumito Ueda roser Rime

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Rime vandt stort ved dette års Spanish Games Industry Awards, ved at indsamle syv priser ved uddelingen der fandt sted i Barcelona. Det havde ellers problemer under...

5
Rime's DRM er allerede blevet brudt

Rime's DRM er allerede blevet brudt

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Rime's DRM-beskyttelse har skabt store problemer for en række spillere. Blandt andet har flere rapporteret meget dårlig ydeevne af spillet, netop på grund af spillets...Indlæser mere indhold