Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot annoncerer ændringer i League of Legends' North American Challengers League

Ligaen vil fortsat blive understøttet, men LCS-hold vil ikke længere være forpligtet til at stille et hold i den.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har stået over for alle mulige problemer med at vokse og støtte konkurrencedygtige League of Legends i Nordamerika. League of Legends Championship Series (LCS) er altid blevet ændret og opdateret efter faldende seertal, og dette strækker sig også til talentpipelineligaen i North American Challengers League (NACL).

Som nævnt i et nyt blogindlæg kommer der flere ændringer til sidstnævnte, da LCS-teams nu ikke er forpligtet til at stille et NACL-team. Dette betyder ikke, at NACL vil miste støtte, da Riot har bekræftet, at det tager yderligere skridt til at forbedre græsrodssamfundet.

Disse ændringer vil omfatte et ordentligt op- og nedrykningssystem, der påvirker alle hold fremadrettet, bedre og mere stabile servere, yderligere udsendelsesintegrationer, tværregionale konkurrencer, der bringer EMEA og APAC sammen med NA og mere. LCS-importreglerne bliver dog ikke justeret, hvilket betyder, at NACL stadig vil være et godt sted at spejde talent efter fremtidige LCS-stjerner.

Alt dette træder i kraft i sommeren 2023 og derefter.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold