Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games beskriver League of Legends EMEA Masters 2023 -turneringen

Begivenheden vil se sejrherrerne fra hver af EMEA Regional Leagues mødes til en stor turnering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har annonceret League of Legends EMEA Masters 2023-turneringen, en begivenhed, der vil sætte de bedste hold fra EMEA Regional Leagues (ERLs) mod hinanden i en førende turnering designet til både at fremvise kommende talent og også belønne de fremmødte med præmiepenge.

2023-begivenheden vil have det samme 16-format som tidligere ERL Masters-begivenheder, der blev brugt, forventet på grund af udvidelsen, som nu ser Europa betragtet som EMEA (på grund af tilføjelsen af mellemøstlige og nordafrikanske hold og organisationer), vil begivenheden nu indeholde hold fra Türkiye Championship League og Arabian League.

Med disse ekstra regioner taget højde for, ændres slottildelingen til begivenheden, og du kan nu se nedenfor, hvor mange hold hver ERL vil bringe til at repræsentere dem.

Den nøjagtige dato for EMEA Masters 2023-turneringen skal fastsættes.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold