Dansk
Gamereactor
esports

Riot Games løfter sløret for planer om ny EMEA esportsarena i Berlin

LEC Studio omdøbes og opgraderes.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig blev League of Legends European Championship omdøbt til League of Legends EMEA Championship. Rebrandingen påvirkede ikke LEC-akronymet for den regionale liga og blev derfor ofte overset, men hvad det opnåede var, at det bragte mellemøstlig og nordafrikansk konkurrence ind i turneringen og udvidede den yderligere. Med dette rebrand i tankerne er det nu tid for Riot Games også at rebrande LEC Studio.

Fra og med 2024-sæsonen vil LEC Studio nu være kendt som Riot Games Arena, og med rebrandingen i tankerne vil hubben også få en opgradering, der forbedrer arena- og fanoplevelsen og udsendelses- og produktionsmulighederne yderligere. Denne opgradering vil også se den tidligere kendte LEC Studio være vært for Valorant Champions Tour EMEA, samt være vært for en række andre EMEA-turneringer, såsom Game Changers, Challengers Ascension, Teamfight Tactics, og meget mere.

Riots chef for esport i EMEA-regionen, Alberto Guerrero, udtalte om rebrandingen: "Vi er alle med på esport ved Riot Games og i EMEA, så dette opgraderede, verdensførende esportsanlæg bliver det bankende hjerte for vores esportsoperationer i regionen og servicerer alle vores konkurrencer. At skabe et sted af denne størrelse er et bevis på vores langsigtede dedikation til fortsat at udvikle fremtiden for e-sport i EMEA for vores fans, hold og deres spillere, og anlægget vil sætte os op til yderligere succes i de kommende år."

Mens Riot har afsløret, at Arena vil tilbyde tre dedikerede udsendelseskabiner, to dedikerede co-streaming-kabiner, en LED-skærm på scenen og teater- og udsendelsesudstyr, får vi at vide, at vi kan forvente yderligere detaljer om Arena forud for starten på LEC-sæsonen 2024 næste år.

Riot Games løfter sløret for planer om ny EMEA esportsarena i Berlin


Indlæser mere indhold