Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

Riot Games skitserer planer for 2024 Valorant Champions Tour Challengers

Vi ved, hvornår det andet niveau vender tilbage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har skitseret, hvordan det vil udvikle sig og opdatere Valorant Champions Tour Challengers-ligaerne for 2024. Som en del af et blogindlæg får vi at vide, at ligaerne fortsat vil fungere som et multi-tier system, der vil se de bedste hold blive forfremmet til så højt som den primære VCT og degraderet til så lavt som Premier divisionen, hvis resultaterne ikke er op til snus.

Vi får også at vide, at fra 2024 vil VCT-partnerhold have tilknyttede hold i Challengers-divisionerne, og at tovejsspillere og lån vil være i kraft, hvilket let gør det muligt at flytte talentfulde personer mellem hoved- og akademi-/partnerlister.

Programmet for sæsonen 2024 er også blevet skitseret. Fra slutningen af januar vil sæsonen omfatte fase 1 med sine egne slutspil, før en op- og nedrykningsbegivenhed, som derefter fører til fase 2 og dens slutspil. Efter endnu en op-/nedrykningsturnering afholdes Ascension-turneringen for at se, hvilket Challengers-hold der kommer med i VCT i 2025-sæsonen. Hvad angår Challengers 2025-sæsonen, får vi også at vide, at dette starter lige efter Ascension i oktober 2024.

Vil du stille ind på Challengers næste år?

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold