Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Riot Games tapper Uber Eats som seneste partner

Til LEC i 2024.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har udvidet sit udvalg af partnere til 2024 League of Legends EMEA Championship, da League of Legends -udvikleren nu er gået sammen med Uber Eats for at se madleveringsfirmaet tappet som esportsligaens officielle madleveringspartner for sæsonen 2024.

I lighed med andre partnerskaber vil dette omfatte at se Uber Eats logoer og branding i hele Summoner's Rift og omkring Riot Games Arena i Tyskland, alt sammen mens aktiveringer er planlagt i løbet af sæsonen for at holde fans engagerede.

"Vi er glade for at byde Uber Eats velkommen som den seneste partner, der slutter sig til LEC i år, efter at vi allerede har afsløret tilbagevenden af nogle langsigtede partnere forud for sæsonen," siger Artem Bykov, LEC-kommissær hos Riot Games. "Uber Eats er en gigant på sit marked og et brand, som vi tror virkelig vil vække genklang hos vores fanskare. Vi kan ikke vente med at se, hvordan holdet vil forbedre oplevelsen af fans, der ser LEC hver eneste spiluge. "

Der er ingen omtale af denne aftale, der strækker sig ud over 2024-sæsonen, men uden tvivl vil Riot og Uber Eats indgå forlængelsesforhandlinger, hvis partnerskabet anses for en succes.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold