Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2

Riot og Bungie lægger sag an mod gruppe der sælger snydesoftware

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Snydekoder kan være meget sjove i singleplayer-spil, men når folk snyder online er det en helt andet sag, da det i værste fald kan ødelægge oplevelsen.

Nu er Bungie og Riot Games så gået sammen i et søgsmål mod en snydergruppen GatorCheat og dets bagmand Cameron Santos. Polygon skriver, at de to firmaers advokat har bragt sagen for domstolen i Californien for at sætte en stopper for "a portfolio of malicious cheats and hacks," der er tilgængeligt for spillene Destiny 2 og Valorant.

Advokaterne beskylder GatorCheat og dets stab for at sælge snydeprogrammer gennem deres website, emails og beskedtjenester som Telegram og Discord. Den solgte software indeholder både Aim Bots og andre fordele, og er designet til at omgå firmaernes anti-cheat systemer.

Bungie udstede sidste år en cease and desist til GatorCheats, der eftersigende meddelte, at de ville stoppe med at sælge softwaren. Men det har tilsyneladende ikke været tilfældet, og sagen skal altså nu for retten.

Destiny 2

Relaterede tekster

7
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Forsaken er seriens bedste udvidelse siden The Taken King, men hvor meget siger det egentlig? Find svaret i vores anmeldelse.Indlæser mere indhold