Dansk
Gamereactor
nyheder
Rise of the Ronin

Rise of the Ronin er Koei Tecmos bedst sælgende spil

Det er på trods af, at det kun er ude på PlayStation 5.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Rise of the Ronin udkom, blev det måske overskygget en smule af Dragon's Dogma 2 - og det fik desuden en lidt blandet modtagelse, blandt andre af Ketil her på Gamereactor, der endte med at give spillet 7/10.

På trods af disse ting, så har Rise of the Ronin solgt ganske fint og ifølge director og producer Fumihiko Yasuda, er det faktisk det bedst sælgende spil fra Koei Tecmo. Det betyder, at det dermed slår titler som Nioh, Wo Long: Fallen Dynasty og Ninja Gaiden - og disse titler er ude på flere platforme, mens Rise of the Ronin kun er ude på PlayStation 5.

Fumihiko Yasuda kom dog ikke med nogle salgstal på Rise of the Ronin, men japanske Famitsu har estimeret, at det har solgt lidt over 125.000 fysiske eksemplarer i Japan - oven i dette kommer så det digitale salg plus resten af verden, så det tal kan i virkeligheden ikke bruges til så meget.

Rise of the Ronin

Relaterede tekster

Rise of the RoninScore

Rise of the Ronin

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Team Ninja blander Soulslike og Tsushima i deres første open world-titel med både gode og mindre gode resultater til følge.Indlæser mere indhold