Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Robinson: The Journey

Robinson: The Journeys længde afsløret

How many hours of fun will you get for €59.99?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig lærte vi, at Cryteks kommende PlayStation VR-spil, Robinson: The Journey, vil koste fuld pris, altså €59.99. Selvfølgelig har dette ledt til en række spekulationer om hvor langt og dybt spillet så egentlig er, og det har Crytek svaret på.

Det tyske studie har nemlig afsløret, at den estimerede længde på en gennemspilning er mellem 3 og 5 timer, men at dette kan være længere hvis du også finder samleobjekter.

Der er desuden også mange tekniske forbedringer i PlayStation 4 Pro-versionen af spillet, og det vil de snart tale mere om.

Synes du at prisen er for høj?

Robinson: The Journey

Relaterede tekster

0
Opdrag en dinosaur i Robinson: The Journey

Opdrag en dinosaur i Robinson: The Journey

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Vi ved allerede, at Crytek fokuserer på indlevelse og mindre detaljer i Robinson: The Journey. I dag er det på tide at lære om vigtigheden af variation. I den sidste...Indlæser mere indhold