Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

Rocket League Championship Series 2024 Major 2 afholdes i London

På Copper Box Arena i juni.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Pysonix har meddelt, at konkurrencedygtige Rocket League kommer tilbage til Storbritannien i Rocket League Championship Series ' anden Major i sæsonen 2024. Begivenheden, der er planlagt til juni, vil se de bedste hold i verden tage til Copper Box Arena i Queen Elizabeth Olympic Park for at konkurrere om sæsonens andet trofæ og om en del af præmiepuljen på $ 255.000.

RLCS Major 2 afholdes mellem 20. og 23. juni, men vil kun blive spillet foran et live publikum mellem 22. og 23. juni. Arrangementet vil blive støttet af Live Nation, som vil hjælpe med at være vært for begivenheden i London og sikre, at det hele forløber problemfrit.

"Copper Box Arena har etableret sig som det britiske hjemsted for Esports, og det er passende, at vi starter vores nye 10-årige partnerskab med London Legacy Development Corporation (LLDC) i Queen Elizabeth Olympic Park ved at byde velkommen tilbage Rocket League," sagde Stuart Hutchinson, general manager på Copper Box Arena. "Denne begivenhed markerer begyndelsen på en række spændende begivenhedsmeddelelser, når vi går i gang med den næste fase af udviklingen af dette populære og succesrige gamle sted. Vi ser frem til at dele flere meddelelser i de kommende uger."

Billetter til arrangementet vil blive sat til salg allerede senere på ugen, fra den 29. marts.

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold