Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto IV

Rockstar bekræfter at Grand Theft Auto IV mister sange

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forleden skrev vi om en rapport, der afslørede at Grand Theft Auto IV snart står til at miste en række licenserede sange, og nu har Rockstar bekræftet at der snart er en række sange der kommer til at forsvinde fra det nu ti år gamle spil.

Rockstar har udtalt følgende:

"Due to music licensing restrictions, we are required to remove certain songs from the in-game soundtrack of Grand Theft Auto IV and its Episodes, in particular a large portion of the Russian pop station, Vladivostok FM."

"However we are replacing some of those songs with a new set of songs on that station. We will update our customer support website with new information as soon as it is available."

I det mindste betyder det ikke at der vil være færre sange tilgængelige, da det lader til at de vil blive erstattet af nye sange i stedet for. Det rammer dog det nostalgiske hjerte hvis man vælger at genspille det klassiske spil, men det er rart at se Rockstar kæmpe for at få nyt musik i klassikeren.

Grand Theft Auto IV

Relaterede tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Med en plaget fortid og en utørstelig hævnlyst, er Niko Bellic klar til at indtage Liberty City. Jesper har spillet det...

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Nu er det blevet muligt at bowle med Roman på Xbox One. Grand Theft Auto IV, samt dets udvidelser, er blevet tilgængelige på Xbox One gennem bagudkompatibilitet. Det har...Indlæser mere indhold