Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Rockstar har nu en egen version af Game Pass

GTA Plus giver dig nu mulighed for at spille Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rockstar har besluttet at give GTA Plus-abonnenter deres eget "mini Game Pass", da abonnenter på tjenesten nu har adgang til Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition uden ekstra omkostninger.

Det er nok ikke det mest spændende tilbud i forhold til at få fans til at abonnere på tjenesten. Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition blev udskældt af kritikere såvel som fans, da det udkom i 2021. Spillet er dog kun det første i et roterende udvalg af klassiske titler fra Rockstar, så forhåbentlig vil flere spil blive tilgængelige på tjenesten med tiden. Det omfatter heller ikke kun GTA: Alt fra Max Payne til Bully kan blive tilføjet i fremtiden.

GTA Plus udkom sidste år og giver først og fremmest abonnenter bonusser i Grand Theft Auto Online. For 6 dollars om måneden får abonnenter indsat 500.000 dollars på deres in-game bankkonto, et udvalg af ekstra biler at vælge mellem og boosts af XP og penge.

Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition

Relaterede teksterIndlæser mere indhold