Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto VI

Rockstar skulle angiveligt have teased GTA VI traileren for længe siden

Datoen for den første Grand Theft Auto VI trailer skulle have været teased for måneder siden på en t-shirt i GTA Online.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når Rockstar teaser noget om Grand Theft Auto, så har internettet det med at gå i selvsving og der bliver tolket på alt. Nu har nogle skarpe hoveder på Twitter angiveligt fundet ud af, at premiere datoen, og endda tidspunktet, for den første GTA VI trailer blev teased af Rockstar for måneder siden.

Det skulle være sket på en t-shirt i en juni-opdatering til GTA Online, hvor der står en masse kryptiske numre på. Nu har nogen spottet, at talkombinationen 12523 står blandt de mange andre tal på denne t-shirt. Tallet 12523 kan tolkes som December (12) 5th (5) 2023 (23) - som altså lige præcis er premieredatoen på den nye GTA VI trailer.

Hvis man kigger videre, efterfølges denne talkombinationen af tallene 09, som er det tidspunkt, Eastern Standard Time, som traileren oprindeligt skulle have været frigivet på. Den blev jo som bekendt frigivet tidligere, på grund af at den var blevet leaket i weekenden.

En tilfældighed? Eller er Rockstar nogle snedige banditter?

Grand Theft Auto VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold