Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Rocksteady er åbenbart nu igang med et Director's Cut af Hogwarts Legacy

Den havde vi ikke set komme...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rocksteady skuffede gevaldigt med Suicide Squad: Kill the Justice League, både kritisk såvel som økonomisk, og vi har alle afventet hvilke konsekvenser det skulle få for studiet. Det lader ikke til at de skal igennem nogen stor fyringsrunde, men deres næste projekt er et af de mere bizarre af slagsen.

Jason Schreier har skrevet en ret dybdegående rapport om spillets udvikling og lancering på Bloomberg, og konstatere at Warner Bros. Games-chef David Haddad for nylig besøgte Rocksteady for at melde ud, at de ønsker større synergi imellem deres studier. Ydermere slog han fast at studiet faktisk har færre ansatte end de burde, og derfor er der ikke fyringer på vej.

Så hvad betyder det med synergien? Jo, det betyder at studiet nu er gået i gang med et såkaldt "Director's Cut" af Hogwarts Legacy imens Avalanche selv arbejder på en efterfølger.

Det er heldigvis ikke alt, eftersom studiets ledelse også bereder sig på at pitche et nyt singleplayer-projekt, et der åbenbart har til formål at "return the studio to its roots". Præcis hvordan det går vides ikke.

Vi regner ikke med at høre nyt lige foreløbig.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold