Dansk
Gamereactor
lifestyle
Tetris

Røde Kors tilbyder Tetris t-shirts, hvis du giver blod

Med et aldrig før set stykke (ja, det er et rødt kors).

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Røde Kors er gået sammen med Tetris i et forsøg på at få folk til at donere blod. Indtil den 9. juni, hvis du tilmelder dig at give blod via Røde Kors 'hjemmeside, vil du være i stand til at få fingrene i en eksklusiv Tetris t-shirt.

Dette tilbud er kun tilgængeligt, så længe lager haves, så hvis du ikke er slem og vil give noget af dit blod ud, kan du bare få dig en gratis t-shirt ud af det. T-shirten fejrer også Tetris ' 40 års jubilæum, og det er ret flot, når det kommer til designet, med et spil Tetris nogen utvivlsomt er ved at tabe, med et rødt kors kommer ind som det næste stykke.

"Røde Kors er begejstret for at samarbejde med et mærke så ikonisk som Tetris for at tilskynde offentligheden til at give blod," sagde Darren Irby, administrerende direktør for donorer og sponsormarkedsføring for det amerikanske Røde Kors. "Appellen på tværs af generationer fra Tetris gør det til et 'perfekt match' for os til at hjælpe med at nå ud til publikum, der er unge og mere modne, for at tilskynde dem til at handle og rulle ærmet op for at hjælpe med at redde liv."

Tetris
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

1
Spil Tetris med Den Europæiske Centralbank

Spil Tetris med Den Europæiske Centralbank

NYHED. Skrevet af Lee West

Man må sige, at Den Europæiske Centralbank har fundet på et ganske smart tiltag for at skabe opmærksomhed omkring deres nye 20 Euro-seddel blandt så mange som muligt. I...

Tetris - som film... vent hvad?

Tetris - som film... vent hvad?

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det lader til at vi måske har en ny kandidat til prisen "dummeste licenserede film nogensinde", der kan vælte den nuværende titelindehaver, Sænke Slagskibe, af pinden....Indlæser mere indhold