Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Roller Champions

Roller Champions har endelig fået en konkret aldersmærkning

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Roller Champions blev afsløret helt tilbage i 2019, og selvom at de fleste faktisk har været positivt overraskede over spillet, så er det nu et år siden at en relativt åben beta løb af stablen, som i sig selv er lidt bizart.

Så hvad sker der med spillet? Jo, noget tyder på at det endelig er ved at være klart, for nu har de fået en konkret ESRB-aldersmærkning, som om ikke andet antyder at Ubisoft er færdige med at rette til og tilføje.

Mærkningen er specifikt til PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch og PC, som betyder at spillet vil blive tilgængeligt på alle disse platforme. Desuden nævner mærkningen både mikrotransaktioner og Loot Boxes, så det skal I nok også forberede jer på...

Roller Champions

Relaterede tekster

0
Roller ChampionsScore

Roller Champions

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tre år efter den originale afsløring er Ubisoft endelig klar, og heldigvis er Roller Champions sjovt det meste af tiden.Indlæser mere indhold