Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Return to Monkey Island

Ron Gilbert er "trist" efter kritik af Return to Monkey Islands grafiske stil

Spillet skifter lidt spor sammenlignet med originalen, og det er der nogle fans der ikke kan lide.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Return to Monkey Island er noget som mange har higet efter i noget der ligner årtier, men da Ron Gilbert så endelig kunne fremvise de første billeder, så var mange fans ret utilfredse med skiftet i den grafiske stil sammenlignet med originalen.

Og det har åbenbart gjort Gilbert "trist", netop fordi det er den stil han selv ønsker at spillet bør have. I et blogindlæg slår han fast, at det at se så mange negative reaktioner er noget der har påvirket ham selv og holdet:

"It's ironic that the people who don't want me to make the game I want to make are some of the hard core Monkey Island fans. And that is what makes me sad about all the comments. Return to Monkey Island may not be the art style you wanted or were expecting but it's the art style I wanted."

Det er en interessant diskussion, det der om hvorvidt kunstnerens vision bør respekteres til det ydereste, eller om hvorvidt fans' forventninger bør inddrages i den proces.

Hvad synes du?

Return to Monkey Island

Relaterede teksterIndlæser mere indhold