Dansk
Gamereactor
lifestyle
The Fall Guy

Ryan Goslings nye film forårsagede at slå en Guinness verdensrekord

The Fall Guy handler om stuntmænd, og en af stuntmændene til filmen er også en rekordbryder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Fall Guy er Ryan Goslings seneste film, og actionfilmen handler om en stuntmand, der er nødt til at tage nogle meget reelle risici for at redde sin kærlighedsinteresse. Gosling selv var ikke i stand til at lave alle stunts, og derfor havde han et team af stuntmænd involveret i filmen.

En af disse stuntmænd var en mand ved navn Logan Holladay, der ved en særlig screening i Los Angeles blev præsenteret med Guinness verdensrekord for flest kanonruller i en bil. Holladay gennemførte otte og en halv kanonruller og slog den tidligere rekord på syv, som blev opnået af stuntchauffør Adam Kirley i Casino Royale.

En kanonrulle er, når en kanonlignende mekanisme er fastgjort til bunden af en bil. Når bilen når sin tilsigtede hastighed, aktiveres kanonen, driver bilen op i luften og tvinger den til at rulle.

"Kanonrullen er et klassisk stunt og var et must-have for denne film," sagde instruktør David Leitch. "Og da vi lavede en film, der hædrer stuntudøvernes arbejde, satte vi os ikke bare for at opnå kanonrullen; vi satte os for at slå rekorder og komme med en erklæring. Logan udførte det fejlfrit og viste, hvorfor han skiller sig ud i stuntsamfundet."

Dette er en annonce:

The Fall Guy udkommer i maj. Vil du se med?

Tak, GamesRadar.

The Fall Guy
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold