Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
For Honor

Rygte: 15 årig vinder For Honor-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For Honor er et voldeligt spil, det er ganske tydeligt hvis man bare har prøvet Ubisofts online-kampspil i bare fem minutter. Netop derfor er der mange der har undret sig over afviklingen og resultatet af en nylig japansk turnering, hvor vinderen er bare 15 år, og i Japan er spillet vurderet som "Cero Z", altså kun for 18 årige og over.

Beyond Gaming kan nemlig rapportere, at der for nylig blev afviklet en turnering i For Honor under Ubiday i Japan, og efterfølgende afslørede Game Watch via Twitter, at en 15 årig dreng havde vundet. Denne besked er siden hen blevet slettet, men der eksisterer følgende billede:

For Honor

Bør 15 årige kunne vinde turneringer i spil der er har en M-rating?

Beyond Gaming afventer fortsat bekræftelse fra både Ubisoft og Game Watch, der kan kaste mere lys over begivenhederne, så indtil da tag dette med et gran salt.

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold