Dansk
Gamereactor
nyheder

Rygte: 2K skulle have sikret sig FIFA licensen

2K Sports skulle stå bag nyt FIFA spil, som vil være klar til VM i fodbold 2026.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Retaileren mohplay_inc har på mediet X været ude og sige, at 2K skulle have sikret sig FIFA licens og at "the partnership is confirmed, and 2K will be developing a new football game series" - rygtet er dog ikke bekræftet fra andre kilder.

Derfor skal vi understrege, at det her kun er et rygte, men tidligere i år skulle 2K og FIFA have haft en dialog omkring FIFA licensen og Insider Gaming sagde også tidligere på året at de havde hørt "rumours that FIFA/2K are working to announce a partnership for 2K to make an officially-licensed FIFA game".

FIFA 2K25 skulle ifølge mohplay_inc udkomme i år "just in time for the FIFA World Cup 2K26" hvilket lyder en smule urealistisk, at de skulle kunne få et fodboldspil klar så hurtigt.

EA Sports mistede sidste år FIFA licensen, men det ser ikke ud til at have været et problem for deres fodboldserie, der nu hedder EA Sports FC, der med årets udgave solgte 11,3 millioner eksemplarer i løbet af den første uge på markedet, hvilket er 1 million flere, end der hoppede på FIFA 23 i samme periode året før.

Hvad tænker du om at 2K Sports angiveligt skulle være interesseret i FIFA licensen og måske allerede har et spil klar i år?

Rygte: 2K skulle have sikret sig FIFA licensen


Indlæser mere indhold